Welke verzendopties zijn er en wat zijn de kosten?

Shoot The Stylist verzend de bestellingen met PostNL. Bij de check out van je order heb je de keuze uit twee verschillende verzendmethodes:

Brievenbus pakket

Bij een brievenbuspakket wordt jouw pakketje door PostNL door de brievenbus afgeleverd. De kosten hiervan zijn 1,95 Euro. Een brievenbuspakket kan alleen gekozen worden als het om een kleine bestelling gaat. Bij deze optie krijg je geen track en trace code.

Post NL pakket

Bij een post nl pakket wordt je pakket afgeleverd door een bezorger van PostNL. De kosten hiervan zijn 4,95 Euro. Je ontvangt een track and trace code waarmee jij jouw pakketje kunt volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering. De track and trace code ontvang je van ons per e-mail
vanaf het moment dat het pakketje ons magazijn verlaat.

Kan ik de bestelling die ik al geplaatst heb nog wijzigen?

Na het plaatsen van jouw bestelling is het niet meer mogelijk om deze nog te wijzigen.

Kan ik mijn verzendadres wijzigen?

Een wijziging van het adres kan alleen als het pakketje nog niet is afgeleverd aan PostNL. Neem contact op met de klantenservice: klantenservice@sts.nl. Vermeld bij het onderwerp van jouw e-mail: adreswijziging en je bestelnummer. In de e-mail geef je dan het oude adres op en naar welk adres het pakketje geleverd moet worden.

Hoe volg ik mijn bestelling?

Wanneer je hebt gekozen voor de verzendmethode ‘PostNL pakket’ kun je jouw pakket volgen met een track & trace code. Deze code ontvang je per e-mail van ons wanneer het pakket het magazijn verlaat. In de mail is een link weergegeven van de website van PostNL. Hierin kun je jouw track and trace code invullen en zie je de huidige status van je bestelling.

Let op! Als je hebt gekozen voor de optie ‘brievenbus pakket’ krijg je geen track & trace code.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling

Het STS-team doet er alles aan om de beloofde levertijd van 1-3 werkdagen waar te maken. Als het onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte.

Heb ik een account nodig om te winkelen bij Shoot The Stylist?

Nee, het is niet verplicht om een account aan te maken. Je kan ook als gast afrekenen.

Wachtwoord vergeten van mijn account

Je kan via mijn account je wachtwoord herstellen, je gebruikt dan het emailadres die je hebt gebruikt bij de eerste bestelling.
Via deze link ga je naar mijn account en kan je een nieuw wachtwoord automatisch aanvragen.