In aanvulling op onze algemene voorwaarden zijn deze giftcard voorwaarden van toepassing op www.sts.nl. Door gebruikt te maken van een giftcard van STS aanvaard je deze giftcard voorwaarden en dien je deze na te leven.

  1. Iedere giftcard is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode en/of pincode en/of tekstcode zijn. Iedere giftcard (inclusief bovengenoemde codes) wordt slechts één keer verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats.
  2. Om een giftcard te gebruiken dien je de door jou geselecteerde producten in het winkelmandje te plaatsen. Tijdens het betaalproces selecteer je vervolgens als betaalmethode giftcard en vul je de exacte code in.
  3. Giftcard kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden
  4. Giftcard of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld
  5. De gift cards zijn geldig voor onbepaalde tijd
  6. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte giftcard dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: IDEAL, Creditcard of Afterpay.
  7. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van giftcard wordt ontzegd.
  8. Deze giftcard voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de giftcard voorwaarden telkens voor het gebruik van een guftcard te raadplegen. Blijf na ingaan van de wijzigingen giftcards gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde giftcard voorwaarden.