Retourneren

Hoe retourneer ik mijn artikelen

Bij Shoot The Stylist heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 kalenderdagen na factuurdatum. Stuur de artikelen inclusief pakbon retour naar onderstaand adres:

Shoot The Stylist
Postbus 849
3160 AA Rhoon

Nadat wij jouw retourzending hebben ontvangen wordt het bedrag direct door ons terug gestort op je (bank)rekening/ creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Hierbij is het van belang dat je een pakbon en/of factuur hebt. Dit duurt vanaf het moment van overmaken 5 werkdagen. Als je met een creditcard hebt betaald duurt de terugbetaling langer dan 5 werkdagen.

Let op! Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat, inclusief labels en verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van het verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
Stuur de artikelen die je wilt retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat wij de retourzending spoedig kunnen verwerken. Niet identificeerbare retourzendingen worden voor zover mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Kan ik mijn artikelen omruilen

Nee, het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je een andere maat of kleur? Dan kan je een nieuwe order plaatsen.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Klopt je bestelling niet? Onze excuses daarvoor.

Neem contact op met klantenservice@sts.nl en vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de item(s) die je hebt ontvangen en welke item(s) het wel had moeten zijn. Dan kunnen wij zo snel mogelijk dit probleem oplossen.

Kan ik mijn pakket als brievenbus pakket retourneren?

Je kan jouw bestelling als brievenbuspakket retourneren. Het risico hiervan is voor jezelf. Mocht het brievenbuspakketje zoek raken dan kunnen wij geen terugbetaling of vergoeding geven voor het vermiste pakketje. Wij adviseren dan ook om jouw retourzending te versturen als postpakket en jouw track and trace code te bewaren. Dit is je verzendbewijs.

Artikelen die je niet kan retourneren

Giftcard (cadeaubonnen)
Wenskaarten